2593058416 Λιμένας Θάσου, Θάσος info@thassoswedding.com
hero image
Facebook
 
Διακόσμηση & Σχεδιασμός
Thassos Wedding | Οργάνωση Γάμου, Βάπτισης & Εκδηλώσεων Θάσο
 
 
Η επιχείρησή μας “Thassos Wedding” μπορεί να σχεδιάσει και να οργανώσει την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας, τον γάμο σας.

Με χρόνια πορεία στο χώρο των εκδηλώσεων, στην επιχείρησή μας, ειδικευόμαστε στο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού γάμου, πάρτι αρραβώνων, επετείους και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, στοχεύοντας πάντα στην πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.
 
 
 
Η εκτεταμένη εμπειρία μας στη διοργάνωση εκδηλώσεων και η εξαιρετική προσοχή μας στη λεπτομέρεια μπορούν να σας διασφαλίσουν ότι θα κάνουμε κάθε όνειρό σας πραγματικότητα. Θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τον πιο μοναδικό γάμο και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι θα παρέχουμε σε εσάς και τους καλεσμένους σας την πιο απρόσκοπτη εμπειρία την ιδιαίτερη ημέρα σας.

Η αξιοπιστία, η δημιουργικότητα, η παρουσίαση και η χρήση της υψηλότερης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών είναι χαρακτηριστικά που κράτησαν ικανοποιημένους τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια, εμπιστεύοντάς μας συνεχώς τη διοργάνωση των πιο σημαντικών γεγονότων της ζωής τους.

Η συνεργασία μας με ποιοτικούς φωτογράφους, catering και DJ μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε μια ποικιλία από πακέτα παρέχοντας εγγυημένες λύσεις για κάθε εκδήλωση.

Θα ήταν χαρά μας να συνεργαστούμε μαζί σας και να σχεδιάσουμε την ιδιαίτερη ημέρα του γάμου σας και να διασφαλίσουμε ότι θα αφήσει μια μόνιμη και αξέχαστη εντύπωση στους καλεσμένους σας για τα επόμενα χρόνια.
 
 
Παροχές
   Γαμήλια επιδόρπια
   Ανθοστολισμοί
   Catering
   Εγκαταστάσεις εκδηλώσεων
   Καλλυντικά
   Φωτογραφία & βιντεοσκόπηση
   Dj
   Μαλλιά και μακιγιάζ
   Διακοσμητικά με μπαλόνια
   Μεταφορά
   Έλληνες Χορευτές
   Χορός Oriental
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
ή περάστε από το κατάστημά μας στον Λιμένα της Θάσου, για να συζητήσουμε το στυλ που θέλετε να έχει η εκδήλωσή σας και να σας κάνουμε τις δικές μας προτάσεις.